top of page

ANTI CELLULITE INJECTIONS

Cellulite kan heel hardnekkig zijn. Nu bestaat de mogelijkheid om het cellulite op ongewenste plaatsen zit op een vrijwel pijnloze en inspanning loze manier te verwijderen. Door middel van het injecteren van kleine hoeveelheden actieve bestanddelen verspreid over het te behandelen gebied wordt er voor gezorgd dat vetcellen op een natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd. Cellulite noemen we ook wel eens in de volksmond "sinaasappelhuid"

Dit betekent dat er door het toedienen van kleine prikjes in de huid van het te behandelen gebied, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht. De actieve bestanddelen die worden geïnjecteerd lossen het vet op, zijn water afdrijvend en geven voeding aan de huid. Tevens wordt de bloeddoorstroming bevorderd, waarmee de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van cellulite worden tegengegaan.
 

Voorafgaand aan de behandeling wordt het te behandelen gebied afgetekend. Vooral als de cellulite zich manifesteerd met deukjes is het belangrijk om niet in de deuktjes te injecteren. Na de behandeling kan de huid rood worden en kan het gevoelig aanvoelen. Cellulite wordt in 4 gradaties geclassificeerd en afhankelijk van de classificatie worden het aantal behandelingen daarop aangepast.

 

Mesotherapie cellulitis

Voordelen behandeling

- lost het vet op

- is vocht afdrijvend

- geeft voeding aan de huid

- verwijdert verharde weefsels onder de huid

- bevordert lymfe drainage

- bevordert de bloeddoorstroming

.....echte mensen, echte resultaten.....

Mesotherapie cellulitis

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Daarnaast raden we het homeopathische ‘Arnica’ aan. Drogisten en apotheken verkopen dit in druppel- crème- en pil vorm. Dit helpt om blauwe plekjes te voorkomen & verminderen. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.

Nazorg

De huid kan gevoelig aanvoelen, dit zal snel wegtrekken. Wacht daarnaast met het gebruik van body lotion tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. 

Interval

2 tot 4 weken. Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.

Wij helpen u graag !

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier en intake gesprek

Anti Cellulite Injections  € 160,-
+OPTIE LED Therapy  € 10,-Wilt u een kuurpakket afnemen van diverse behandelingen vraag dan op locatie via advies consult
een offerte aan voor extra
leuke korting prijzen. Kuurpakket betaling is zelf mogelijk via Klarna termijnbetaling.

bottom of page