top of page
cellulitis.jpg

MESO ANTI CELLULITE

Cellulite kan heel hardnekkig zijn. Nu bestaat de mogelijkheid om het cellulite op ongewenste plaatsen zit op een vrijwel pijnloze en inspanning loze manier te verwijderen. Door middel van het injecteren van kleine hoeveelheden actieve bestanddelen verspreid over het te behandelen gebied wordt er voor gezorgd dat vetcellen op een natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd. Cellulite noemen we ook wel eens in de volksmond "sinaasappelhuid"

Dit betekent dat er door het toedienen van kleine prikjes in de huid van het te behandelen gebied, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht. De actieve bestanddelen die worden geïnjecteerd lossen het vet op, zijn water afdrijvend en geven voeding aan de huid. Tevens wordt de bloeddoorstroming bevorderd, waarmee de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van cellulite worden tegengegaan.

Cellulite.jpg

Vier gradaties van cellulite

Voorafgaand aan de behandeling wordt het te behandelen gebied afgetekend. Vooral als de cellulite zich manifesteerd met deukjes is het belangrijk om niet in de deuktjes te injecteren. Na de behandeling kan de huid rood worden en kan het gevoelig aanvoelen. Cellulite wordt in 4 gradaties geclassificeerd van 0 tot 3 en afhankelijk van de classificatie worden het aantal behandelingen daarop aangepast.

Cellulite-2-1.png

Nazorg en interval

Vermijd weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende 3 weken na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en blauwe plekken.

Interval 2 tot 4 weken afhankelijk van het soort probleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voordelen van de behandeling

Voordelen behandeling

- lost het vet op

- is vocht afdrijvend

- geeft voeding aan de huid

- verwijdert verharde weefsels onder de huid

- bevordert lymfe drainage

- bevordert de bloeddoorstroming

IMG_7358.jpg

Voor en na resultaat

image.jpg

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier.

Meso Anti Cellulite  € 160,-
 

EXTRA OPTIES

+ OPTIE  Aesthetic LED Lichttherapie  € 20,-
 

KUURPAKKET

Meso Anti Cellulite - kuur 3x  € 440,-
Meso Anti Cellulite - kuur 6x  € 780,-

CONSULT

Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page