top of page

 

CONSULT CHIRURGIE CLINIC63

Medisch & Cosmetische ingrepen
Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verschillende klinieken door heel Nederland, nu ook in Tilburg via Esthetisch Centrum Lanette. 
Met het gebruik van A- merken en medisch apparatuur bieden ze professionele behandelingen, om de medische- en cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en een natuurlijk resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies. Bij Clinic63 staat zelfverzekerdheid voorop.

Babak.jpg

Kwaliteit & veiligheid

De kwaliteit van de zorg is uiterst belangrijk, zeker bij een medische- of cosmetische behandeling. Het is daarom belangrijk voorafgaand aan een behandeling altijd jezelf goed in te lezen over de behandeling zelf en de kliniek om een weloverwogen besluit te nemen. Wij begrijpen dat het uitvoeren van een behandeling spannend is en je verzekerd wil zijn van goede zorg.

NVCG LOGO.jpg


Drs. Babak is aanwezig op dinsdag 23 april
Behandelingen en consult zijn uitsluiten op afspraakTelefonisch of per whatsapp uw afspraak inboeken is ook mogelijk


 

Bij Clinic63 staat veiligheid en kwaliteit dan ook voorop. Wij streven naar de beste zorg voor onze cliënten. Behandelingen zoals injectables, medische- en chirurgische ingrepen worden binnen Clinic63 enkel uitgevoerd door ervaren en deskundige artsen. Wij werken NIET met verpleegkundige of studenten die een opleiding tot arts volgen en onder begeleiding van een arts behandelingen uitvoeren. Hiermee ben je altijd gegarandeerd dat jouw behandeling bij Clinic63 wordt uitgevoerd door een deskundige en ervaren arts.
 

Daarnaast is Clinic63 aangesloten bij de NVCG. NVCG staat voor Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. De NVCG is een van overheidswege erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische zorg met als doel de kwaliteit en voorlichting van medische cosmetische behandelingen te verbeteren. Om aangesloten te worden bij de NVCG dien je te voldoen aan diverse veldnormen en richtlijnen. De cosmetische geneeskunde is een vak met grote verantwoordelijkheid. Het is daarom belangrijk dat een behandeling zorgvuldig wordt uitgevoerd door een deskundig cosmetische arts. 

Medisch via Consult

Bilfiller per ml (meerdere ml nodig)  € 18,50
Vitamine infuus vanaf  € 225,-
PRP Huidverbetering  € 350,-
PRP Haargroeistimulatie  € 350,-
Saxenda (gewichtsverlies)  € 300,-
TCT peeling  € 350,-
CO2 laser vanaf  € 550,-
Miradry vanaf  € 1499,-

PlexrSoft Surgery vanaf  € 350,-
Femilift vaginaverstrakking vanaf  € 750,-
Aptos draadlift vanaf  € 1000,-


Chirurgisch via Consult

Ooglidcorrectie vanaf  € 800,-
Lipolaser vanaf  € 2000,-
Lipofilling vanaf  € 2000,-
Buccat fat removal vanaf  € 1500,-
Oorlelcorrectie  € 750,-
Liplift / lipcorrectie  € 750,-
Litteken correctie vanaf  € 375,-
Facelift / Wenkbrauwlift vanaf  € 1250,-
Schaamlipcorrectie  € 850,-

Overige chirurgische operaties  € in overleg


 

bottom of page