top of page
image.jpg

PIJNBESTRIJDING MET LASERACUPUNCTUUR

Als je constant pijn hebt, is het vaak moeilijk om de dag door te komen en je op andere dingen te kunnen focussen. Onze laser-acupunctuur behandeling kan jou hier goed bij helpen. Laser acupunctuur is namelijk erg effectief bij het bestrijden van pijn doordat het de aanmaak van lichaamseigen pijnstillers en ontstekingsremmers bevordert. De laser, in feite een smalle, heel sterke lichtbundel, dringt diep in de huid door om gekozen acupuntuur punten te stimuleren, zonder daarbij de huid te beschadigen. Het werkt ook langer door en doet meer dan alleen de pijn verminderen. Wij bieden onder andere behandelingen voor: -Ischias (zenuwpijn) - Fibromyalgie - Carpal Tunnel Syndrome - Migraine - Artrose - Tenniselleboog en Rugpijn.

Laseracupunctuur.jpg

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Gemiddeld zijn er 2- 6 behandelingen nodig om van je klachten af te komen, met uitzondering van chronische klachten waarbij het meer om het verminderen van de symptomen gaat en het aan te raden is om regelmatig terug te komen. Na 1-2 behandelingen merk je al een verschil in de ernst van je klachten en kunnen sommige klachten zelfs al helemaal zijn verdwenen. Acupunctuur heeft daarnaast een opbouwende werking, dus hoe meer behandelingen je met regelmaat ontvangt, hoe meer resultaat je zult merken. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, verschilt per persoon. Dit is namelijk niet alleen afhankelijk van de ernst van je klachten, maar ook van hoe sterk je lichaam op de behandeling reageert. Wij raden aan om de eerste 2 behandelingen om de 2 weken te plannen zodat de klachten voldoende kunnen afnemen. Daarna kan er nog worden overgegaan op 1 behandeling per 3-4 weken tot het gewenste resultaat is bereikt.

Zijn er bijwerkingen?

Het kan zijn dat je je na de behandeling een beetje moe of slaperig voelt, maar dit is niet bij iedereen het geval. Dit komt doordat je lichaam door de behandeling meer endorfine gaat aanmaken. Zorg ervoor dat je na de behandeling voldoende water drinkt en rust neemt als je voelt dat jouw lichaam dit nodig heeft. 

Laseracupunctuur 2.jpg

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.
Wij helpen u graag !

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Acupunctuur Laser Pijnbestrijding  € 180,-
 

Kuurpakket

Wilt u een kuurpakket afnemen, wij maken via een consult een offerte voor u met 'n leuk korting tarief.

bottom of page