top of page

DERMAPEN

De dermapen is enorm populair in onze kliniek vanwege de huid verbeterende resultaten. Hierbij gaan we heel gericht te werk en precies daar waar de huid actie nodig heeft. De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, een peeling en het ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een pen met meerdere naaldjes de huid in banen bestempeld, waarbij hyaluronzuur en werkzame stoffen diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor het aanmaken van het collageen wordt gestimuleerd en dat de huid strakker wordt en rimpels verminderen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine C, hyaluronzuur of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

Microneedling gezicht

Dermapen Eye Dark Circles

Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Krijg je vaak bezorgde blikken en de vraag of je moe bent of slecht geslapen hebt? Word je moe van je eigen vermoeide blik? Dan kan een Dermapen Eye Dark Circles behandeling je helpen aan een frissere blik. De injectievloeistof in onze cocktail helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren. 

Wanneer Dermapen ? 

- Fijne lijntjes

- Rimpels

- Huidverslapping

- Acne littekens

- Littekens

- Zonbeschadiging

- Pigmentstoornissen

- Grove huidstructuur

De dermapen behandeling en het huidverzorgingsadvies worden afgestemd op de specifieke behoeften van je huid. Voor het ultieme resultaat is het van belang dat je de huid na de behandeling met de onze thuis verzorgingsproducten blijft verzorgen. Aanvullende voedingssupplementen met collageen versterken het resultaat aanzienlijk. 

Dermapen Littekens & Huidverbetering
Een litteken ontstaat bij diepe schade aan de huid. Wanneer alleen de opperhuid beschadigd is, zal er alleen een schaafwond zichtbaar zijn en geen litteken ontstaan. Een litteken bestaat uit bindweefsel, dat het normale weefsel vervangt zodra dit vernietigd is door trauma of ziekte. Een litteken is over het algemeen veel sterker dan de huid eromheen. Een litteken is hard van structuur en kan cosmetisch storend zijn. Daarnaast kan een litteken ook een trekkerig en pijnlijk gevoel geven. is een zeer effectieve methode om littekens minder opvallend te maken. Pijnklachten zoals een trekkerig gevoel kunnen vermindert worden al dan niet geheel wegtrekken. Een litteken ‘mooier’ maken lukt altijd. Belangrijk is om reëel te blijven. Een litteken blijft altijd zichtbaar aan de huid.

 

Aantal benodigde behandelingen bij littekens

Het aantal behandelingen is vooraf erg lastig aan te geven. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van het litteken, het herstellend vermogen van de huid en uw wensen. Een behandelperiode kan variëren tussen de 2 maanden en 2 jaar.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Verder heeft de behandeling geen downtime en kun je je dagelijkse werkzaamheden weer gewoon oppakken. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter en extra te hydrateren. Belangrijk om drie dagen na de behandeling de huid te behandelen met Postcream.

Nazorg

Gedurende 24 uur je huid make-up loos te houden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 2 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.

Interval
Om de twee weken, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Dermapen Face  € 110,-
Dermapen Face + LED Therapy  € 126,-
Dermapen Face + Haluronic Sheetmask  € 130,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Dermapen Face  € 140,-
Dermapen Face + LED Therapy  € 156,-
Dermapen Face + Haluronic Sheetmask  € 160,-
Dermapen Handen  € 120,-
Dermapen Eye Dark Circles  € 80,-
Dermapen Litteken Correctie 1 tot 10 cm²  € 160,-
Dermapen Litteken Correctie 10 tot 15 cm²  € 200,-
Dermapen Litteken Correctie 15 tot 20 cm²  € 240,-
Dermapen Litteken Correctie 20 tot 25 cm²  € 280,-
+OPTIE Hals bij Dermapen Face  € 60,-
+OPTIE Decolleté bij Dermapen Face  € 100,-

+OPTIE LED Therapy  € 16,-

Kuur Tarieven

Kuurpakket prijs = 6 behandelingen voor de prijs van 5

bottom of page