top of page

SCHIMMELNAGELS LASEREN

Wat kan je bij een schimmelnagelbehandeling verwachten?

De eerste keer dat je bij ons komt wordt er een intake afgenomen waarbij je alles goed uitgelegd wordt. De nagels worden goed bekeken en er worden foto’s gemaakt. Eventueel wordt de aangedane nagel gevijld zodat het laserlicht dieper het nagelbed kan doordringen. Voor goed resultaat heb je 2 tot 3 behandelingen nodig. Tussen de eerste en tweede behandeling zitten vier weken en tussen de tweede en derde zitten er acht. In totaal duurt het behandeltraject zo'n drie maanden. Daarna houden we de nagels graag goed in de gaten en zien we je graag na zo'n 2 a 3 maanden nog een keer terug. Op dit moment hebben we een slagingspercentage van 80%. Wij adviseren je tijdens de maanden dat je onder behandeling bij ons bent dagelijks een miconazolnitraat op je nagels aan te brengen (crème) en maandelijks een miconazolnitraat poeder in je schoenen te doen. Zo maak je de kans op een herbesmetting kleiner. Deze producten verkrijgbaar bij de drogist.

 

Interval behandeling

2 weken, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Hoe werkt het?

 

Waar herken je een schimmelnagel aan?

Wat wij doen met een laserbehandeling is het geleidelijk verwarmen van de nagelplaat, nagelriem en nagelwortel tot ongeveer 45 graden Celsius. De schimmel in de nagelplaat wordt zo vernietigd. De behandeling voelt als warm aan. Op het moment dat de 45 graden bereikt wordt, dan geeft je aan dat het te warm wordt en dan pauzeren we de behandeling even. Na de behandeling zie je niet direct resultaat, maar bij het groeien van de 'nieuwe' nagel zie je dat deze gezond uitgroeit. De groei van een volledige nagel (van een grote teen) duurt ongeveer 12 maanden. De behandeling met laser neemt niet veel tijd in beslag, een behandeling van 10 teennagels duurt maximaal 30 minuten.

Een schimmel voedt zich met keratine, een proteïne in de nagel. Schimmelkolonies floreren in een vochtige omgeving en dringen het nagelbed binnen via de buitenrand van de nagel. De nagelplaat wordt aangetast door de schimmel (mycose), deze zorgt ervoor dat de nagel verdikt wordt en verandert van kleur. De meest voorkomende verkleuringen zijn geel, oranje en zwart. Het kan beginnen als een klein hoekje van de nagel of een smal streepje, maar de schimmel verspreidt zich vaak snel over de gehele nagelplaat. De verdikking van de nagelplaat zorgt vaak voor een pijnlijke nagel, waardoor mensen moeilijker gaan lopen en het kan tevens zorgen voor een negatief zelfbeeld.

Wat anderen erover zeggen

 

"Een professionele kliniek...na één behandeling zag ik al verschil! Absolute aanrader!"

 

Clienten vertellen

Karin: "Voordat ik bij Lanette kwam had ik alle middeltjes al geprobeerd, maar niet hielp er echt.

Na twee behandelingen zag ik al duidelijk verschil en nu na zeven maanden ben ik erg blij met het resultaat."

Erik: "Ik had zowel aan mijn handen als voeten erge schimmelnagels, maar nu na vier behandelingen in 1,5 jaar tijd zijn mijn nagels ontzettend opgeknapt. Ik verstop mijn handen niet meer en durf in zomer weer mijn open schoenen aan".

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.

Wij helpen u graag !

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Schimmelnagels lasertherapie  1 - 2 nagels  € 80,-
Schimmelnagels lasertherapie  3 - 4 nagels  € 90,-
Schimmelnagels lasertherapie  5 - 6 nagels  € 100,-
Schimmelnagels lasertherapie  7 - 8 nagels  € 110,-
Schimmelnagels lasertherapie  9 - 10 nagels  € 120,-

 

KUURPAKKET

Wilt u een kuurpakket afnemen, wij maken via een consult een offerte voor u met 'n leuk korting tarief.

bottom of page