top of page
Liftonic.jpg

LIFTONIC SKIN LIFTING

Complete anti aging SKIN LIFTING behandeling met 2 verschillende modules. De huid wordt stralend, strak en vitaal dankzij de onmiddellijke toename van huid vitaliteit. Een aangename behandeling die zorgt voor een snelle weefselregeneratie en de duidelijke vermindering van rimpels, ontspanning, wallen, huidverdikking, vlekken, dehydratatie en littekens met onmiddellijk zichtbare effecten. Met de Liftonic heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten energieën combineren wat een synergetische effect geeft en tot een veel sneller resultaat leidt. Met de Onda Dinamica® (Dynamic Wave) behandelkop geeft een multi-frequentie regeneratieve energie door aan de huid. Deze vorm van energie is gepatenteerd door Selenia Italia. Deze treatment is ontzettend populair bij celebreties.

DK__5051_edited.jpg

Hoe werkt de Litonic?

De Liftonic maakt gebruik van de Ondo Dynamica energien. De Onda Dynamica stimuleert weefsel op verschillende diepten, wat tot een aanzienlijke toename leidt van de stevigheid van de huid en een uitzonderlijke vermindering van huid onvolkomenheden geeft. Het geeft een vasculariserende, oxygeneert en decontracteert het weefsels en reactiveert de dermale Ph. Ook stimuleert het de eliminatie van gifstoffen en verhoogt het de huidtemperatuur en het metabolisme. En dit allemaal tegelijkertijd waardoor het onmiddellijk zichtbare anti-aging effecten geeft.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De meest complete uitrusting die momenteel op de markt is voor elk type anti-aging behandeling van gezicht, hals en decolleté. Verschillende energieën samengevoegd en gelijktijdig geleverd met talrijke functies die beschikbaar zijn voor de operator, stellen elke sessie in staat om alle acties uit te voeren die nodig zijn voor een volledige huidstimulatie op elk type huid en elke oppervlakkige of diepe imperfectie. Het maakt gebruik van een innovatief huidanalyse systeem en verschillende behandeling handstukken met meerdere energieën.

Liftronic1.jpg

Interval

Wekelijks, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

Werkzaamheid liftronic.jpg

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.
Wij helpen u graag !

 

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Liftonic Skin Lifting  € 140,-

Extra Opties
+OPTIE Oxygen Skin Jet  € 40,-
+OPTIE Botox Cream Mask  € 20,-
+OPTIE Haluronic Sheetmask  € 20,-
+OPTIE Eva Aesthetic LED Therapy € 20,-
 

Kuurpakket

Wilt u een kuurpakket afnemen, wij maken via een consult een offerte voor u met 'n leuk korting tarief.
 

bottom of page