top of page
hIFU.jpg

4D HIFU LIFTING

Een 4D HIFU Lifting behandeling is een niet-invasieve en effectieve huidverjongingsbehandeling. HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Een HIFU behandeling kan tekenen van veroudering helpen verminderen, rimpels verminderen en de huidtextuur verbeteren voor een frisse en jeugdige teint. Tijdens de HIFU behandeling worden korte stoten ultrasone energie gericht op de beoogde gebieden om te stimuleren. 

Ultrasound, ook wel bekend als echografie, is een veelzijdige medische beeldvormingstechniek die gebruikmaakt van geluidsgolven om gedetailleerde beelden van interne lichaamsstructuren te creëren. In de geneeskunde wordt het vaak gebruikt om organen, weefsels en bloedvaten te onderzoeken, en zelfs om gezondheidsproblemen op te sporen bij ongeboren baby’s tijdens de zwangerschap.

Naast zijn medische toepassingen speelt ultrasound ook een belangrijke rol in esthetische behandelingen. Ultrasone apparaten bieden niet-invasieve huidverstrakking en stimuleren de collageenproductie, wat leidt tot een jeugdiger uiterlijk zonder chirurgische ingrepen.

HIFU 2.jpg

Hoe werkt HIFU 4D?

De 4D Hifu geeft vele malen beter resultaat dan 1D Hifu of de 3D Hifu. De 4D Hifu geeft veel meer lijnen per shot de huid in.
Bij gewone Hifu wordt er met 1 lijn een klein deel collageen gestimuleerd en zo opnieuw opgebouwd in de huid, wat voor verstrakking en versteviging zorgt.

 

Daarentegen de 4D Hifu geeft met 1 shot meer lijnen tegelijk in de huid, zo wordt een groter oppervlak in een keer behandeld. De behandeling is optimaler en de behandelduur is korter. Kortom de resultaten met 4D Hifu zijn vele malen beter omdat de lijnen vele malen dichter op elkaar zitten dan bij 1D Hifu of 3D Hifu. Je huid is gladder, strakker en gelift, dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen.

Facelift zonder operatie

4D HIFU LIFTING wordt ook wel de “facelift zonder operatie” genoemd vanwege het vermogen om vergelijkbare resultaten te bieden als een traditionele facelift of liquid facelift, maar dan zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen. Terwijl een facelift een invasieve procedure is waarbij de huid wordt gelift en strakgetrokken door middel van chirurgie, maakt HIFU 4D gebruik van geavanceerde ultrasone technologie om de diepere lagen van de huid te stimuleren.

Door het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen en het bevorderen van huidverstrakking, kunnen de resultaten van HIFU vergelijkbaar zijn met die van een facelift, maar zonder littekens, incisies of hersteltijd. Hierdoor is het een aantrekkelijk alternatief voor mensen die verjonging van het gezicht wensen zonder de risico’s en herstelperiode van een chirurgische facelift.

hifu3.png

Nazorg en interval

Voor de HIFU behandeling hoeft u geen rekening te houden of dingen te laten. Na de behandeling kan de huid wat roze zijn doordat de doorbloeding goed is gestimuleerd. Het resultaat van de Hifu behandeling heeft tijd nodig omdat de collageenaanmaak nog een aantal maanden doorwerkt. Dit kan namelijk nog doorwerken 3 tot 6 maanden na de laatste Hifu behandeling.
 

Zodra uw sessie is afgelopen, kunt u weer gewoon aan de slag. Hifu 4D behandeling is een niet-invasieve behandeling waarvoor geen herstel vereist is. U kunt een licht ongemak voelen in het behandelde gebied, maar is verder niet lastig.
 

  • Wij adviseren na de Hifu behandeling de eerste week elke dag een hydraterend masker te gebruiken, de tweede week gebruikt u dit masker om de dag. 

  • In de eerste week, gezicht wassen met warm water, niet te warm of te koud.

  • Geen sauna, geen Bikram Yoga, geen inspannende oefening.

  • Bescherm de eerste week de huid extra goed tegen UV licht.

  • Vermijd andere high-tech behandelingen, zoals anti-ageing, laserontharing, en pigmentverwijdering, botox en fillers in de eerste twee weken.

Interval: Minimaal 3 maanden. U mag in een jaar slechts 4 HIFU behandelingen nemen.

Voor en na resultaat

Voor en na fotos hifu.jpg

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier.

Hifu 4D Gezicht  € 280,-
Hifu 4D Kaaklijn + Onderkin  € 220,-
Hifu 4D Kaaklijn + Onderkin + Wangen  € 280,-
Hifu 4D Oogzone  € 180,-
Hifu 4D Decolleté   € 280,-

 

HUIDVERSTRAKKING
Hifu Body 1D Buik  € 280,-
Hifu Body 1D Bovenarmen  € 180,-
Hifu Body 1D Bovenbenen 1 zone  € 180,-
Hifu Body 1D Billen  € 180,-
Hifu Body 1D Love Handles  € 280
,-
 

CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page