top of page
Hyaluronic.jpg

HYALURON MESO FILLER

Vanaf ongeveer ons 25e levensjaar maakt onze huid minder onderhuids bindweefsel en elastine aan. Ook houdt de huid minder vocht vast. De huid wordt dus minder veerkrachtig en verslapt gestaag. Hierdoor ontstaan rimpels. Roken, stress en uv-straling uit bijvoorbeeld zonlicht versnellen dit proces. Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, kan een hyaluronzuur net onder de huid worden ingesluisd. Dit is een goede (natuurlijke) manier om rimpels tegen te gaan. Wij werken uitsluitend met 100% puur hyaluronzuur met sterkte van 2%. Hyaluronzuur van 2% is een zachte natuurlijke grondstof die zelfs in kleine hoeveelheden kwetsbare gebieden zoals kleine rimpels of lijnen kan verwijderen. Het hyaluronzuur zorgt voor volume omdat het water naar het gebied trekt en een natuurlijk vullend effect creëert. Wij werken uitsluiten met 2 verschillende hyaluronzuren uit Spanje en Portugal. We make you beautiful and younger the natural way.

Hyaluronic2.jpg

Hoe werkt een hyaluronzuur behandeling?

Het resultaat bij deze 2% puur hyaluronzuur behandeling is direct zichtbaar en houdt afhankelijk van de variant van 3 tot 11 maanden aan. (Heel soms kan je lichaam de hyaluronzuur in zijn geheel gelijk al afbreken of gedeeltelijk afbreken) Wij werken met biologisch afbreekbaar hyaluron, de hyaluron wordt door het lichaam zelf weer afgebroken. Omdat onze hyaluron zeer veilig is, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wilt. De meeste mensen komen om het kwartaal tot half jaar voor een behandeling en houden zo hun gewenste resultaat bij. Uiteraard zijn de huidconditie en leefwijze zijn van invloed op de houdbaarheid van het resultaat. Op langere termijn verkrijgt men de beste resultaat als men de behandeling herhaalt voordat het product volledig verdwenen is, zo verkrijgt men een geleidelijke opstapeling van het product en dus een voller en mooier resultaat.

Nazorg en interval

Gedurende 48 uur je huid make-up loos te houden. Vermijd 6 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 4 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende 3 weken na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.

Interval 4 tot 6 weken afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

face1.jpg

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier.

Hyaluron Meso Filler 0,5 ml  € 140,-

Hyaluron Meso Filler 1,0 ml  € 240,-
Hyaluron Meso Filler 2,0 ml  € 380,-

Vriendinnenactie Hyaluron Meso Filler 2x 1,0 ml  € 380,-
 

EXTRA OPTIES

+ OPTIE  Aesthetic LED Lichttherapie  € 20,-
 

CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page