top of page
Nagel behandeling.jpg

HAND & FEET

Voor wekenlang mooi verzorgde, glanzende nagels in een kleur naar keuze. Incl. nagelriem en handverzorging. Elk seizoen een nieuwe collectie aan trendy kleuren. De gel zorgt voor een verzadiging van de nagelplaat, zodat deze steeds sterker wordt. Dus hoe meer behandelingen u laat uitvoeren, hoe sterker de natuurlijke nagel zal worden.  Handen zijn echte eye catchers en verraden bovendien je leeftijd. Daarom is het een must dat de verzorging van je handen en nagels een belangrijk onderdeel uitmaakt van je dagelijkse beauty ritueel. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit. 

spamanicure1.jpg

Waarom een Pro Spa Cuccio manicure?

Door bijvoorbeeld het weer, uw werk en schoonmaakwerkzaamheden, krijgen uw handen veel te verduren. Uw huid droogt uit en verouderd. De conditie van uw handen, nagels en nagelriemen kan drastisch afnemen. Een manicure behandeling zorgt voor sterke, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen. De Pro Spa Manicure zal bestaat uit:
Vijlen van de nagels

Nagelriemen terug plaatsen
Reiniging met Melk & Honing hand bad
Verkwikkende Melk & Honing peeling (scrub)
Voedende handpakking aangebracht door middel van penselen
Nagelolie ter versoepeling van nagelriemen
Nagelplaat verzorging met Repair Mode van OPI, de keratine nagelbooster
Verzorgende butterblend Melk & Honing crème

Nagelverzorging by OPI

OPI introduceert Repair Mode™, een baanbrekend nagelserum met gepatenteerde technologie om nagels te herstellen én de verbeterde Nail Envy®-formule om nagels te versterken. Het #1 wereldwijde professionele nagelmerk OPI transformeert de nagelverzorgingscategorie. Repair Mode™ met gepatenteerde Ulti-Plex Technology™, een baanbrekende innovatie, is het allereerste hechtingverhogende nagelserum in zijn soort. Repair Mode™ gaat verder dan tijdelijke versteviging op het oppervlak. Het dringt door en absorbeert in de nagel om 99% van het keratine-eiwit* diep te herstellen en 4x sterkere nagels te bouwen in slechts 6 dagen.

Langhoudende nagellak met gel-achtige glans. Dankzij het Infinite Shine gamma van OPI kun je voortaan genieten van een intense glans, zoals je gewend bent van gel. Dankzij het complete 3-stappen systeem hardt de nagellak uit door middel van natuurlijk licht en het verwijderen gebeurt zonder afweken. Infiniti Shine is zit tussen gewone nagellak en gellak in. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft je favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel.

Nagels.jpg

GelColor by OPI

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Je favoriete kleur blijft 2+ weken perfect glanzend zitten. GelColor by OPI is ook eventueel eenvoudig zelf thuis te verwijderen, met het thuis gelcolor remove thuis set van OPI dat bij ons te koop is. Bij een nabehandeling verwijderen wij op het oude product zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. GelColor by OPI voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Voorbeelden GelColors

Gelcolors.jpg

TARIEVEN
OPI Infilite Shine Lakwerk Handen  € 26,-
OPI Infilite Shine Lakwerk + Nagelmanicure  € 30,-
OPI Infilite Shine Lakwerk Voeten  € 26,-
OPI GelColor Lakwerk Handen  € 38
,-
OPI GelColor Lakwerk + Nagelmanicure  € 42
,-

Repair Mode OPI treatment + Nagelmanicure  € 20,-
Pro Spa Cuccio Hands  € 60,-
Pro Spa Cuccio Feet  € 60,-
Voetpakking  € 30,-

 

EXTRA OPTIES

OPI Infinite Shine Verwijderen  € 4,-
OPI Gelcolor Verwijderen  € 22,-

 

AANKOOP

OPI GelColor thuis verwijderset  € 8,-
Pro Spa Moisturizing Gloves  € 10,-
Pro Spa Moisturizing Feet  € 10,-

 

Korting

Na een behandeling van de Spa Manicure of Nagelmanicure behandeling ontvang je 20% korting
op aankoop van Repair Mode van OPI voor thuisgebruik.

bottom of page