top of page
image.jpg

JPX3 SKINBOOSTER PEEL

De JPX3 Bio Revitalization peeling is de nieuwste behandeltrend, directe oppepper voor de huid en natuurlijke anti-aging behandeling. Een nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect. JPX3 is een professionele peeling behandeling die verkleuringen in de huid vermindert en oppervlakkige rimpels doet verdwijnen. Het helpt de huid beter hydrateren en werkt mee in de strijd tegen acne en comedonen. Dankzij het gebruik van een gepatenteerd mengsel van organische zuren en antioxidanten krijgen we een gladde, heldere en verfriste huid.

JPX3 is een professionele behandeling van slechts 30 minuten met een direct resultaat. Dit unieke Pro-Age Concept is ontwikkeld op de biologische behoeften van hun huid met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen. De behandeling werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren. Door een zachte massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine.

peel1a.jpg

Wat doet JPX Bio Peeling

JPX3 Bio Peeling zorgt voor
- Intensieve hydratatie
- Herstelt verloren uitstraling, toon en elasticiteit
- Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
- Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
- Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
- Aanmaak van collageen en elastinevezels
- Verminderen fijne rimpels

Nazorg en Interval

Nazorg: Geef u huid de rust, dus geen warme douche, geen sauna, geen UV stralen, geen blacklight stralen (bios/disco). Blacklight na de chemische peeling gedurende 4 tot 6 weken vermijden. Gedurende 2 maanden na een peel behandeling mag je niet zonnebaden of zonnebanken. Als het zonnig weer is, smeert u uw huid vaak in met een sunblock crème, minimaal factor 50 en parfumvrij. Gebruik van minerale oliën of andere oliën is na uw behandeling zeker 4 weken niet toegestaan. Gebruik van dag en of nacht crème is pas na genezing toegestaan. Gebruik van geparfumeerde gezichtscrèmes is na totale genezing pas weer toegestaan. Gebruik van make-up is na totale genezing pas weer toegestaan, nooit eerder. (ook geen cover make-up) Deze soft peeling heeft ongeveer 24 nodig om de huid volledig herstellen. Tijdens deze behandeling heb je bijna tot geen de vervellingsfase , in geen geval minimale vervelling ook dan niet aan de velletjes trekken, scrubben, peelen, harsen, stomen, de sauna bezoeken of een behandeling van de schoonheidsspecialiste ondergaan.

Interval: 4 weken afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

woman-having-facial-treatment.jpg

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier.

JPX Skinbooster Peel  € 100,-

 

KUURPAKKET
De tarieven zijn inclusief huidscans, huidadvies en huidrapport.

JPX Skinbooster Peel - kuur 4x  € 360,-
 

CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page