top of page
Microneedling.jpg

DERMAPEN MICRONEEDLING

Met de Dermapen4 wordt de microneedling behandeling uitgevoerd. Dit is enorm populair in onze kliniek vanwege de huid verbeterende resultaten. Hierbij gaan we heel gericht te werk en precies daar waar de huid actie nodig heeft. Dermapen4 is een behandeling waarbij je huid wordt aangezet tot natuurlijk huidherstel. Hierbij wordt met een pen met meerdere naaldjes de huid in banen bestempeld, waarbij hyaluronzuur en werkzame stoffen diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor het aanmaken van het collageen wordt gestimuleerd en dat de huid strakker wordt en rimpels verminderen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine C, hyaluronzuur of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en is huid verjongend. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

Huidproblemen.png

Wanneer de Dermapen4

Dermapen4.jpg

Anti-Aging: Minder rimpels en fijne lijntjes door de verhoogde productie van collageen en elastine in de huid.
Acne: Zichtbare verbetering voor de problematische acne huid met de Dermapen 4.
Striae: Striae verminderen en verbeteren met de Dermapen4.

Pigmentatie: Pigmentatie kan veilig en effectief behandeld worden met de Dermapen4, het bevordert een geoptimaliseerde celfunctie.
Grove poriën: Nieuw collageen resulteert in het verkleinen van vergrote poriën.
Littekens en acnelittekens: De Dermapen 4 is het enige micronaald systeem met een speciale littekeninstelling en bijbehorende protocollen voor de aanpak van alle soorten littekensweefsel, inclusief acnelittekens.

De dermapen behandeling en het huidverzorgingsadvies worden afgestemd op de specifieke behoeften van je huid. Voor het ultieme resultaat is het van belang dat je de huid na de behandeling met de onze thuis verzorgingsproducten blijft verzorgen. Aanvullende voedingssupplementen met collageen versterken het resultaat aanzienlijk. 

Verschillende indicaties

Dermapen Eye Dark Circles

Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Krijg je vaak bezorgde blikken en de vraag of je moe bent of slecht geslapen hebt? Word je moe van je eigen vermoeide blik? Dan kan een Dermapen Eye Dark Circles behandeling je helpen aan een frissere blik. De injectievloeistof in onze cocktail helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren. 

Dermapen Littekens & Huidverbetering
Een litteken ontstaat bij diepe schade aan de huid. Wanneer alleen de opperhuid beschadigd is, zal er alleen een schaafwond zichtbaar zijn en geen litteken ontstaan. Een litteken bestaat uit bindweefsel, dat het normale weefsel vervangt zodra dit vernietigd is door trauma of ziekte. Een litteken is over het algemeen veel sterker dan de huid eromheen. Een litteken is hard van structuur en kan cosmetisch storend zijn. Daarnaast kan een litteken ook een trekkerig en pijnlijk gevoel geven. is een zeer effectieve methode om littekens minder opvallend te maken. Pijnklachten zoals een trekkerig gevoel kunnen vermindert worden al dan niet geheel wegtrekken. Een litteken ‘mooier’ maken lukt altijd. Belangrijk is om reëel te blijven. Een litteken blijft altijd zichtbaar aan de huid.
 

Aantal benodigde behandelingen bij littekens

Het aantal behandelingen is vooraf erg lastig aan te geven. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van het litteken, het herstellend vermogen van de huid en uw wensen.

Microneedling3.jpg

Nazorg en interval

Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Verder heeft de behandeling geen downtime en kun je je dagelijkse werkzaamheden weer gewoon oppakken. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter en extra te hydrateren. Belangrijk om drie dagen na de behandeling de huid te behandelen met Postcream.

Gedurende 24 uur je huid make-up loos te houden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 2 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.

Interval: Om de twee weken, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

before-and-after-microneedling-5.webp

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier.
Dermapen Signature  € 140,-

Inhoud: Diepte reiniging, hyaluron & vitamine ampullen, LED lichttherapie en afsluitend huidverzorging
Dermapen Essential € 140,-

Inclusief complete gezichtsbehandeling met als extra optie: Hyaluronic Sheet Mask
Dermapen Collagen Medical  € 180,-

Inclusief reiniging, speciale Nthya Collagen cocktail, LED lichttherapie en afsluitend huidverzorging
Dermapen Basic  € 120,-

Inhoud: oppervlakkige mouse reiniging, 1 ampul en afsluitend huidverzorging
Dermapen Decolleté  € 120,-
Dermapen Handen  € 100,-
Dermapen Oogwallen  € 80,-

LITTEKEN CORRECTIE
Dermapen Litteken Correctie vanaf  € 140,-
 

EXTRA OPTIES

+ OPTIE Aesthetic LED Lichttherapie  € 20,-
 

KUURPAKKET
De tarieven zijn inclusief huidscans, huidadvies en huidrapport.

Dermapen - kuur 4x  € 520,-
Dermapen - kuur 6x  € 720,-

 

CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page