top of page
Ejal40.jpg

EJAL40 SKINBOOSTER

Ejal40 Skinbooster van Medixa is een huid verbeterende behandeling. Het is puur hyaluronzuur, het wordt in de huid ingebracht door middel van injecties. Hierdoor krijg je een huidverbetering die onmiddellijk zorgt voor hydratatie van de huid en zet aan tot het vormen van collageen en elastine. Deze eiwitten zorgen ervoor dat je huid steviger en elastischer wordt. Bovendien geeft het een liftend effect en laat fijne lijntjes direct verdwijnen. Het is ideaal voor iedereen die zijn huid wil verbeteren, zonder volumetoename. Bovendien is het geschikt voor zowel het gezicht, de hals of de handen!

Ejal40 is een veilig product vanwege het ontbreken van chemische "versterkers" die bijwerkingen kunnen veroorzaken. Het is puur hyaluronzuur, dat een verbeterd effect bereikt door een juiste keuze van kettinglengtes en geschikte reologische eigenschappen.

Voordelen van een Ejal40 behandeling

- Vermindert en elimineert snel tekenen van huidveroudering

- Bio-revitaliseert de vochtarme en beschadigde huid

- Herstelt de verloren gezichtscontour

- Versterkt de extracellulaire matrix van de huid

- Neutraliseert slappe huid

- Verzacht rimpels

- Verbetert de huidskleur en elasticiteit

Hoe ziet de behandeling eruit?

U kunt online een reservering maken, u bent niet verplicht om eerst op consultatie te komen. Alles wordt besproken vlak voor een behandeling. Er zijn 5 oppervlakkige injecties per gelaatshelft nodig. Bij een Ejal40 behandeling wordt het hyaluronzuur geïnjecteerd met de zogenaamde 5-points BAP techniek. Hierbij worden er op 5 plekken per zijde van het gelaat injecties geplaatst, met 0,2 ml hyaluronzuur per injectie. Deze 5 plekken zijn speciaal gekozen, zodat de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk is. De injecties zijn goed te verdragen, een verdovende zalf is hier niet nodig. Het kan zijn dat je meerder behandelingen nodig hebt voor het gewenste resultaat, afhankelijk van je huidconditie. 

Veel gestelde vragen

Wanneer zie ik resultaat van de Ejal40 behandeling?

Het duurt even voordat je resultaat van de huidverbetering en huidverstrakking ziet. Ejal40 zet de eigen huidcellen aan het werk, en net daarom duurt het ongeveer één maand na de laatste behandeling voordat je resultaat begint te zien van de structurele huidverbetering.
 

Moet een Ejal40 behandeling herhaald worden?

Het DNA van de huid is geprogrammeerd om te blijven verouderen. Jammer genoeg wil dit zeggen wanneer je huidverbetering / verstrakking wenst dat je dit uiteraard moet blijven stimuleren. Eens de rijpere huid niet meer aangezet wordt tot stimulatie, dan zal je effect ook geleidelijk aan afnemen. De herhalingsfrequentie hangt af van je huidconditie. Je krijgt altijd persoonlijk advies wat voor jou de beste herhalingsfrequentie is. Bij elke Ejal40 Skinbooster behandeling injecteren wij 2 ml.

 

Voor wie is Ejal40 geschikt?

Ejal40 is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die de huid van hun gelaat of decolleté willen verbeteren. De ideale startleeftijd is 35 jaar. Vanaf deze leeftijd nemen collageen– en elastine productie van je huid af, waardoor de huid veroudert. Het grote deel van onze patiënten doet een Ejal40 behandeling om de huidstructuur te verbeteren, fijne rimpeltjes te verzachten, het typische “glow” effect te verkrijgen en de huid strakker te maken.

 

Zijn er risico’s verbonden aan Ejal40?

Een Ejal40 behandeling is een heel veilige behandeling. Net als bij elke injectie, is het mogelijk dat er kleine blauwe plekjes ontstaan. Omdat de injecties oppervlakkig zijn, is die kans heel gering.

 

Wanneer wordt een Ejal40 behandeling afgeraden?

In principe is een Ejal40 behandeling geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die de huid van binnenuit wil verstevigen en verstrakken. Wij voeren geen behandelingen uit wanneer u zwanger bent.

Nazorg en interval

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings. 

 

Interval: 2 tot maximaal 4 weken. Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier.

Ejal40 Skinbooster 2 ml Gezicht  € 220,-
Ejal40 Skinbooster 2 ml Decolleté  € 220,-

 

EXTRA OPTIES

+ OPTIE  Aesthetic LED Lichttherapie  € 20,-
 

KUURPAKKET
De tarieven zijn inclusief huidscans, huidadvies en huidrapport.

Ejal40 Skinbooster 2 ml - kuur 3x  € 600,-
 

CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page