top of page
velashape (1).jpg

VELASHAPE III PRO BODYCONTOURING

Heeft u cellulite, plaatselijke vetophoping of huidverslapping?  Dan is de Velsashape III Pro behandeling heel ideaal. Door de combinatie van infrarood , radiofrequente energie en vacuüm verbetert de huidstructuur, het weefsel krijgt volume terug en verslapping wordt minder.

Contourverbetering en het aanpakken van cellulitis wordt bij ons in de praktijk behandeld met velashape. Velashape is een techniek waarmee de huid en het onderliggende weefsel wordt behandeld. Door het optillen en afrollen van de huid wordt de doorbloeding gestimuleerd, de afvoer van het lymfevocht verbeterd en verhard weefsel wordt zachter. Velashape is een natuurlijke bindweefselmassage om effectief lichaamseigen cellen te stimuleren. Dit alles zonder bijwerkingen, pijn en risico’s. Vetverbranding wordt plaatselijk tot wel 70% verhoogd. De huid wordt verstevigd door cellen te stimuleren die zorgen voor collageen- en elastine aanmaak. Hierdoor ziet u contourverbetering, de huid wordt strakker en gladder en de cellulitis verminderd. De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor het gezicht en het lichaam. Bovendien is de behandeling ook geschikt voor het versoepelen en egaler maken van littekens, na liposuctie en het verbeteren van de vochtafvoer bij lymfoedeem en lipoedeem.

Velashape2.jpg

Hoe werkt Velashape?

Behandeling met Velashape III Pro geeft een lokale vermindering van huidverslapping en een algemene verbetering van de huidstructuur. Deze behandeling is veilig en effectief voor alle huidtypes en huidkleuren. Er zijn geen meldingen van korte of lange termijn effecten op de gezondheid. De Velashape III Pro wordt door de meeste mensen ervaren als een comfortabele, warme dieptemassage. De huid wordt strakker, steviger en egaler. In het gezicht kunt u contourverbetering zien bij de kaak en fijne lijntjes vallen minder op.

De constante wisseling tussen hoge en lage druk zorgt ervoor dat zuurstof en energierijk bloed door het weefsel wordt gepompt, hierdoor wordt de huid steviger en strakker. Daarnaast wordt de stofwisseling verhoogd en worden afvalstoffen afgevoerd.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens het intakegesprek wordt alle informatie besproken en aan u uitgelegd. De huidtherapeut zal een behandelplan voor u opstellen en deze met u doornemen. Voorafgaand aan de behandeling worden foto’s gemaakt, zodat we de effectiviteit van de behandelingen kunnen meten. De behandeling met Velashape Velashape III Pro voelt aan als een diepe massage met daarbij soms een trillend gevoel. De instellingen kunnen per persoon worden aangepast en kunnen in de loop van de behandelperiode worden opgevoerd. Na de behandeling kan de huid wat gevoeliger zijn en er roder uitzien. In sommige gevallen kunnen er kleine, blauw plekjes ontstaan. Deze trekken gelukkig snel weer weg.

Velashape 3.jpg

Nazorg en interval

De Velashape behandeling wordt uitgevoerd per lichaamszone.

Interval: Wekelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

Velashape voor en na.jpg

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.
Wij helpen u graag !


Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Velashape III Pro 30 min  € 90,-
Velashape III Pro 40 min  € 110,-
 

Kuurpakket

Wilt u een kuurpakket afnemen, wij maken via een consult een offerte voor u met 'n leuk korting tarief.

bottom of page