top of page
Hair extension.jpg

GREAT LENTHGS EXTENTIONS & VOLUME

Great Lengths werd in 1992 opgericht in Italië. Great Length staat voor kwaliteit en innovatieve ontwikkelingen. Het haar dat afgestaan wordt door vrouwen wordt op een traceerbare en ethische wijze gekocht. Uiteindelijk zijn het vrouwen die hun haar afstaan voor andere vrouwen zodat zij hun haar kunnen verlengen. Al het haar is Remy. Dat wil zeggen dat de groeirichting van de extensies hetzelfde is als het eigen haar. Hiervoor is veel handwerk nodig. Het zijn de ambachtslieden die elke streng handmatig verwerken.

GreatLength Pre-Bonded

De Pre-Bonded is de meest populaire van de extensions, perfect om lengte, volume of kleureffecten toe te voegen. De ideale oplossing voor vrouwen die op zoek zijn naar premium hairextensions met een onzichtbare en naadloze bevestiging die 4 tot 6 maanden meegaan met de juiste verzorging en onderhoud. Met GL Pre-Bonded kan de haarstylist elk soort resultaat bereiken: verlenging, volume, bevestiging aan de zijkant, highlights, lowlights en ook opgestoken haar. Je hebt de keuze uit meer dan 90 kleuren.

1bbbb.jpg

Dante Hair

Bij Dante Hair vindt u de perfecte hair extensions voor elk haar type en dat alles tegen aantrekkelijke prijzen. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige hair extensions van de beste kwaliteit, zodat u er altijd op uw best uit kunt zien.​ Uw dromen van weelderig en volumineus haar, bied Danté Hair met een uitgebreide selectie hair extensions in verschillende lengtes, kleuren en texturen. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verlenging van uw kapsel of een opvallende transformatie, bij ons vindt u altijd een passende oplossing. Onze extensions zijn gemaakt van echt haar, waardoor ze er natuurlijk uitzien en gemakkelijk te stylen zijn.

Dante Hair bestaat sinds 2013, heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in Hair-Extensions.  De afgelopen jaren zijn ze enorm gegroeid, ze zijn erg gedreven en danken onze klanten die hun  ervaringen met ons hebben gedeeld zodat wij steeds streven naar een nog betere service, kwaliteit,  en verschillende systemen kunnen aanbieden. 

Het haar van Dante Hair komt uit India waar vrouwen gedurende het leven het haar offeren bij de  plaatselijke tempels. Dit gebeurt op vrijwillige basis en vanuit de overtuiging en het geloof in het  ‘’karma’’. Na het offeren zijn de vrouwen weer rein. Het haar wordt door de tempels verkocht . 
 

Dante-hair is 100% Remy-haar, dit is haar dat bij de donor als staart wordt afgeschoren. Van deze  afgeschoren staarten is het mogelijk om 100% Remy-haar te maken. Kenmerkend voor dit haar is dat  de haarschubben allen dezelfde kant op staan, de groeirichting van het haar is hetzelfde als het haar  van de ontvanger die deze extensies wil gaan dragen.  Dante Hair extensions zijn double drawn, dat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn, dus  weinig kortere haartjes, er moet bijna niets afgeknipt worden na de plaatsing.

Wil jij mooi lang en/of voller haar? Of wil jij een Hairpiece?
Wil je hier toch meer informatie over?  
Plan dan vrijblijvend een consult gesprek in !!!!!

Voor en na resultaat

image.jpg

Tarieven

De tarieven zijn inclusief inzetten, model knippen en styling.
Gratis advies intake gesprek en kleurmeting.
 

GREATH LENGTS Pre Bond
Great Lenthgs Extensions per stuk - 20 cm  € 6,40
Great Lenthgs Extensions per stuk - 30 cm  € 7,20
Great Lenthgs Extensions per stuk - 40 cm  € 8,00
Great Lenthgs Extensions per stuk - 50 cm  € 9,60

EXTRA SERVICE
Permanenten Extensions per stuk  € 2,60
Verwijderen oude Hair Extensions per stuk  € 1,00

Machine Wefts / Invisible Wefts
Prijs op aanvraag

Tape Extentions
Prijs op aanvraag

GL Volume (haarstuk)
Prijs op aanvraag

bottom of page