top of page

LITTEKENS

Littekens verwijderen
Wat zijn littekens en welke soorten littekens zijn er?

Heb je last van acne littekens of littekens na een operatie en wil je deze littekens verwijderen? Bij Lanette ben je aan het goede adres. Wij hebben verschillende behandelingen om littekens te verwijderen. 
 

Een litteken is een vervelende oneffenheid op de huid die voor veel mensen als storend kan worden ervaren. Je kan er onzeker van worden, het kan soms onprettig en pijnlijk aanvoelen. Acne littekens ontstaan vaak na onzuiverheden die ontstoken zijn geweest. Hierna wordt het normale bindweefsel vervangen door een stug littekenweefsel. Het is dus belangrijk dat hoe eerder de ontstekingen worden bestreden hoe minder de kans is op littekenvorming. Zo zijn er littekens in de vorm van bruine vlekken en putjes in de huid. 
 

Voordelen van littekens verwijderen met een litteken behandeling op een rij:

  • Het verbetert jouw huidstructuur

  • Een gladdere huid

  • Minder zichtbare littekens

Lanette biedt 2 verschillende littekenbehandelingen aan om littekens te verwijderen, voor verschillende zones van het lichaam. De littekenbehandelingen zijn mogelijk voor dames als heren. Kijk onder het kopje welke behandeling dat u kunt boeken voor acne littekens en operatie littekens.

 

bottom of page