top of page

 

PRO MADE RUSSIAN VOLUME LASH

Mooie ogen weerspiegelen zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid. Het woord ‘Blink’, letterlijk vertaald knipoog, refereert naar het herhaaldelijk charmant openen en sluiten van de oogleden. Lash Extend streeft naar het op de markt brengen van kwalitatief hoogwaardige producten gerelateerd aan wimperextensions. Welke resulteren in een aantrekkelijke verleidelijke blink of knipoog die menig vrouw onweerstaanbaar maakt.

Wil je mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing. Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk maar vol oogt. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits je de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze worden door onze ervaren wimperstylisten uitgelegd na de behandeling.

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als het plaatsen zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wimpers. Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water te vermijden. Dit omdat de lijm in deze periode nog aan het uitharden is en water dit kan beïnvloeden.
 

Hierna gelden de volgende adviezen

- Dagelijks reinigen met de Perfect Eyelash Lash Foam.

- Alle producten met olie rond de ogen vermijden.

- Alleen aangepaste make-up rond de ogen gebruiken.

- Perfect Eyelash heeft speciaal ontwikkelde olievrije eyeliner, oogpotlood en mascara.

- Niet wrijven in de ogen of trekken aan de wimperextensions

image_edited.jpg

Taster Set Light Volume

Dit is een 'halve' set pro made russian volume wimperextensions. Ideaal als je twijfelt of wimperextensions iets voor je is, en je er niet teveel geld aan uit wil geven. Je kunt ze uit laten groeien of op laten vullen. Ziet er net zo mooi uit alleen 'minder vol'.

Waarom is refresh & refill Pro Made Russian Volume nodig?

Wimperextensions blijven niet permanent zitten, maar vallen samen met de natuurlijke wimpers uit. Het verlies van wimperhaartjes is een natuurlijk proces en is voornamelijk zichtbaar wanneer je wimperextensions eraan bevestigd zijn, doordat die vaak dikker en donkerder zijn dan de natuurlijke wimper. Gemiddeld is een refresh & refill iedere 2 tot 3 weken nodig. Dit verschilt per persoon, afhankelijk van de natuurlijke haargroeicyclus en de nazorg van de wimpers. De tijd voor deze behandeling varieert tussen de 60 min en 70 min. 

Tarieven


Pro Made Russian Volume Nieuwe Set  € 130,-
Taster Set Light Volume Pro Made (halve) Nieuwe Set  € 70,-
Refresh & Refill Pro Made Russian Volume  € 70,-
Half uurtje Opvullen Pro Made Russian Volume  € 36,-

Pro Made Volume Verwijderen  € 30,-
Patchtest (allergie test)  € 22,-

bottom of page